Salı

SİLVANYA ORMANI

Silvanya Aileleri olarak 1989 yılında TRT 1 kanalında yayınlandı. Fakat çoğu kişi ''Silvanya Ormanı'' olarak bilir. Öğüt veren çizgi filmlerden biriydi. Her bölüm bir çocuk, bir şeylerden şikayet ederek uykuya dalar, sonrada kendini sihirli ormanda ormancının evinin kapısının önünde bulurdu. Ormancı bu çocuğa küçücük bir kapı gösterir, sonrada ona ''küçül küçül miniminnacık ol'' der, çocukta küçülüp kapıdan geçerdi. Kapının ardında Silvanya ormanı vardı ve çocuk burada bir şeylerden ders alacağı maceralar yaşardı.. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

13 yorum:

tumblr dedi ki...

Aynı annattığın gibi hele o küçülme bölümüne bayılırdım

Quantum dedi ki...

1989 yılında TRT 1 kanalında daha sonrada HBB'de yayınlandı...

Adsız dedi ki...

Bu cizgi filmlerin tekar oynamasini istyrum

Adsız dedi ki...

Bu cizgi filmlerin tekar oynamasini istyrum

Unknown dedi ki...

çocukluğumun çizgi filmi benim dönemimde çizgi filmleri cd lere çektirdik cd çalarlar vardı çok modaydı bendede bunun cd si vardı ama kaybettim baya bir süredir bu çizgi filmi arıyordum bulunca çok mutlu oldum

Adsız dedi ki...

2004 yılı civarı yaz döneminde show tv bu çizgi filmi tekrarlamıştı. o zaman işsiz olan benim gibi koca adam bile yayın saatini beklerdi. Güzel çizgi filmdi. Olsa yine seyrederim.

Unknown dedi ki...

Neden bu çizgi filimin türkçe dublajlı videosu hiçbir yerde yok bulanıyorum

CİCOS dedi ki...

bir ara vcd leri satılıyordu büyük marketlerde. hatta elimizde de var youtube a yüklemeye çalıştık fakat youtube telif haklarından dolayı videoyu birsüre sonra siliyor.

Unknown dedi ki...

Lütfen bu çizgi filmin türkçesini bulun ulaşın bana 😭😭

Unknown dedi ki...

Ya bu çizgi filmin neden Türkçe versiyonu bulunmuyor çok saçma. Heryeri aradım yok varsa bilen bizimlede paylaşsın lütfen 🤗🤗

CİCOS dedi ki...

Türkçesi youtube da var. bloğumuza da bugün ekledik. bloğun yan tarafındaki etiketlerden ''türkçe dublaj eski çizgi film izle'' etiketine tıklayarak yada arama kutusuna yazarak ulaşabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

ya bu çizgi diziyi izleyebileceğimiz bir sayfa yok mu?
çocukluğumun en güzel dizisiydi ve tekrar izlemek istiyorum

CİCOS dedi ki...

şuan bloğumuzda ve youtube'da türkçe videosu mevcut. İzleyebilirsiniz...