Perşembe

SHE-RA

He-Man karakterinin kız kardeşiydi. Başka bir gezegende yaşıyordu, çünkü bebekken İskeletor onları bulamasın diye ayırmışlardı, She-ra da yine HE-MAN gibi kılıcını kaldırır, sihirli sözler söyler ve birden şekil değiştirirdi. Rengarenk kanatlı boynuzlu atı ve arkadaşları ile maceralar yaşardı. Yine He-Man gibi düşmanları vardı ve her bölüm sonu, bölümde yaşananlardan ne ders çıkartmamız gerektiği bizlere anlatılırdı. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

3 yorum:

Quantum dedi ki...

TRT döneminde izzleyemedim. Gaha sonra Show Tv yayınladığında izledim. O da hep aynı bölümleri defalarca yayınlayıp kaldırmıştı.

AOR dedi ki...

Yalnız She-Ra etikette 90'lar olarak belirtilmiş; 90'lara değil, 80'lere aittir. 1985 yılının en güzel çizgi dizilerinden biridir. Türkiye'de de 80'lerin sonlarına doğru yayımlanmıştır. 90'ların başında bazı kanallar She-Ra'yı tekrarlamış olabilir ancak etiket 80'ler olmalı. Teşekkürler.

cicos dedi ki...

SİZİN İSTEĞİNİZ ÜZERİNE HEM SHE-RA HEMDE HE-MAN'İ 80LER VE 90LAR ETİKETLERİNİN HER İKİSİNE DE EKLEDİK. BİLGİ VE TAVSİYE İÇİN TEŞEKKÜRLER :)