Pazar

101 DALMAÇYALI

101 DALMATİANS.. Disney'in meşhur kahramanları 1998 yılında ATV kanalında dizi olarak yayınlanmıştı.. Ancak çocukluğumuzda çizgi sinema olarak da izledik.. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

2 yorum:

dogancan dedi ki...

Yaklaşık 3 yıldır arıyorum soruyorum soruşturuyorum çoğu kişi hatırlıyor ama izine adına yada resmine tek bir yerde bile rastlamadım umarım bu sayfa hala aktiftir pek umudum yok ama sizden de çözüm bulamazsam artık aramayı sonlandıracağım. Bir çizgi film vardı hani sadece girişini hatırlıyorum bir bebek vardı kocaman ama yani baya baya büyük bir bebekti babasını taşırdı hatta çok rahat bir şekilde yani babasının yaklaşık 10 katı büyüklüğündeydi hatırlayabiliyor musunuz yada bulabilir misiniz rica etsem adını ismini..

dogancan dedi ki...

Yaklaşık 3 yıldır arıyorum soruyorum soruşturuyorum çoğu kişi hatırlıyor ama izine adına yada resmine tek bir yerde bile rastlamadım umarım bu sayfa hala aktiftir pek umudum yok ama sizdende çözüm bulamazsam artık aramayı sonlandırcam. Bir çizgi film vardı hani sadecce girişini hatırlıyorum bir bebek vardı kocaman ama yani büsbüyük bir bebekti babasını taşırdı hatta çok rahat bir şekilde yani babasının yaklaşık 10 katı büyüklüğündeydi hatırlayabiliyor musunuz yada bulabilir misiniz rica etsem adını ismini..