Pazar

POWER RANGERS

Hiçbir zaman tek bir bölümünü bile oturup izlemediğim, ancak o dönemin erkek çocukları arasında ekol olmuş, Japon yapımı bilim kurgu-macera dizisidir. Ülkemizde ilk olarak 1996 yılında Show tv'de yayınlanmıştır.. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

orijinal ismi super sentai zyuranger idi bu seri.. 70'lerden beri japonya'da yayınlanmakta olan sentai dizisi, bu seriyle daha batı ekolüne adapte edilmişti Haim Saban sayesinde..

Roy Fokker dedi ki...

Hakikaten çok kötü bir dizidir. Hatta o kadar kötüdür ki bizim meşhur "Dünyayı kurtaran Adam" filmi bile bunun yanında oscarlık kalır.. :) Yanlış hatırlamıyorsam Teletabiler ile aynı dönem yayınlanıyordu ve o dönem jenerasyonu için gerçekten çok üzülüyorum.

Adsız dedi ki...

Böyle bir arşivle karşılaştığım için çok sevindim. Bir o kadar da umutlandım. Uzun yıllardır aradığım bir çocuk dizisini bulma ümidim yeşerdi. Bu dizinin arşivde olmadığını görüyorum. Fakat belki bulmama yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu dizi doksanlarda yayınlanmıştı. Beş kişilik bir aile vardı. Bu ailenin son üyesi çizgi karakterdi. Onun annesi, babası, ablası ve abisi ise insandı; çizgi karakter değillerdi. Bu çizgi karakter yeni doğduğunda bir bebek görünümüne sahip değildi. Konuşabilen, yürüyebilen küçük bir çocuk gibi görünüyordu. Kızıl ya da sarı saçı olan küçük bir oğlan çocuğuydu.

Quantum dedi ki...

Çok boktan bir şeydi. Onun yüzünden diğer kanallardaki izlediğim şeyleri izleyemiyordum. Çünkü o lanet şeyi hep açıyorlardı.

Quantum dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.