Pazartesi

DEDEKTİF CONAN

1998 yılında Show tv'de yayınlanmış olan anime'dir.. Konusu ise şöyledir.. 17 yaşında, henüz liseye gitmesine rağmen birçok olayı çözmüş genç bir dedektif olan Shinichi Kudo, kız arkadaşıyla gittiği parkta, şüpheli birilerini takip ederken siyahlar giymiş bir adam tarafından bayıltılır. Bulundukları mekan siyah giyinmiş adamın silah kullanmasına müsait olmadığı için, bağlı bulunduğu organizasyonun yeni geliştirdiği, vücutta hiç iz bırakmadan içirilen kişiyi öldüren zehirli bir hapı içirir ve Shinichi'yi olay yerinde bırakarak hızla ayrılır. Hap henüz denenmemiştir ve Shinichi'yi öldürmek yerine onu bir ilkokul çocuğu ebatlarına getirir. 
Kendisini bu hale getiren adamların ölmediğini öğrenip ailesine veya arkadaşlarına zarar vermemesi için adını Edogawa Conan olarak değiştiren Shinichi; arkadaşı Ran ve onun dedektif olan babası ile birlikte yaşamaya başlar.... (eskicizgifilmlerim.blogspot)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yazik ki simdi kalmadi böyle cizgifilmlet

İbrahim dedi ki...

bunun bir bölümünü hatırlıyorum, pavlovun köpeği deneyini işliyordu. zilin çalmasıyla köpeğin yemek vaktine şartlanması ve bu yolla dedektifimiz olayı çözebiliyordu. şimdilerde ancak ben10 gibi saçma çizgi filmler yapılıyor biz çok şanslıymışız.

Emeraude dedi ki...

Katılıyorum, simdi ekranda izleyecek birşey yok. Ve bu anime hala devam edşiyor 750 li bölümlere ulastı.18 sinamsı 10 kusur oav bolumu de mevcut. Ben izlerken ortaokuldaydım:)Su ara hala izlemeyi de surduruyorum.

Quantum dedi ki...

http://myanimelist.net sitesindeki arama kısmına filmin adı yazılırsa gerçek adını 名探偵コナン Meitantei Konan olarak verir. Bu ismi de Youtube'a veya bir video sitesine yazarsak videosunun olup olmadığını görürüz. Bazı sitelerde Türkçe alt yazılısı var.

film dedi ki...

eskilerin arasında en iyilerden, çok güzel bir teması var blogun, dönüp dolaşıp arada bir eskileri izleyenlere selamlar :)

Adsız dedi ki...

Bu anime halen devam ediyor.

Oğuz dedi ki...

Hala devam ediyor bu anime güncel olarak takip ediyorum.

Adsız dedi ki...

https://www.turkanime.tv/anime/detective-conan izlemek isteyenler için burada baya bi bölümü var. yavaş yavaşta çevrilmekte.

Adsız dedi ki...

https://mangaship.net/Tr/Animeizle/5405/detective-conan sitesinde Türkçe altyazılı olarak var.