Perşembe

DİNOZORUS

1993-94 Yıllarında Atv kanalında yayınlanmış olan çocuklar için hazırlanmış, video oyunu-yarışma programıydı. Sunuculuğunu oyuncu Çiçek Dilligil yapıyordu...90'larda çok popüler bir programdı.. Hatta okadar popüler olmuştu ki, dergisi bile çıkmıştı. İnternette hiçbir yerde görüntüsü olmadığı için, dergi fotoğrafı ile kayıt yapabildim :)
(eskicizgifilmlerim.blogspot)

7 yorum:

Roy Fokker dedi ki...

Benzer dönemlerde diğer kanallarda yayınlanmış olan Hugo'dan da, Yoshi li Mario'dan da daha fazla severdim bu yarışmayı. Yanlış hatırlamıyorsam Kafakoparanus, ezergeçerus, tükürükus ve birde ismini hatırlayamadığım bir kuş türü dinazor daha vardı. Bu dinazorlar Bart Simpson'a benzeyen kirpi saçlı bir karakteri arkadan gelip yemeğe çalışır, oyunu oynayan çocuklarda telefon tuşlarına basarak tehlikelerden kaçarlardı.

Adsız dedi ki...

nasıl özlemişim ya bi sayıda kafakoparanusu polisler köşeye sıkıştırıyordu sonraki sayıları bulamamıştım hala merak ederim ne oldu ondan sonra diye bir umut bilen varsa söyler mi acaba

Gülçin dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=2feYA1WcsI0

Quantum dedi ki...

Çiçek Dilligil sunardı. Müthiş güzel ve seksi bir yavruydu. Şu adresi hiç unutmam Dinazorus Medya Plaza 34540 Güneşli İstanbul....

Kadir dedi ki...

Dergisini okumuştum.Hatta bir çizgi macerada tarkanın oynama şıkıdım şıkıdım şarkısı paralo olarak geçiyordu aklımda kalmış :):)

Unknown dedi ki...

Kafakoparanus, tükürükus, ezergeçerus, ateşikus ve pisagor.

Sporx dedi ki...

https://images.app.goo.gl/w6wxv9McaJro5Ywz8