Cuma

DİNAZOR AİLESİ

Kanal 6 yayınlamıştı. Akşam üzeri 5-6 gibi çıkardı. Akşam yemeği sırasında izlerdik ailecek. Çok güzel eğlenceli bir çocuk dizisiydi. Özellikle bebek dinazoru pek bir severdim. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

5 yorum:

Roy Fokker dedi ki...

Hugo'nun ilk çıktığı dönemlerde yayınlanıyordu Kanal 6'da. Nedense beklenen ilgiyi görmedi ve çoğu kişide hatırlamaz bu diziyi, ama bana göre Türk TV lerinde çıkan en iyi bir kaç kukla programından birisidir.. Neden bilmem ama ailadeki baba karakterini hep Al Bundy'e benzetmişimdir.

Adsız dedi ki...

Ben de bunu çok severdim. Ailecek severdik aslında. Babam bile izlerdi. Bebek dinazor çok şımarıktı hatta kötü çocuktu baya. Ailenin yeşil yerine pembe renkli tek üyesiydi ve bu yüzden bir bölümde yanlış hatırlamıyorsam "çocuklar karışmış" denilerek hepsi pembe renkli olup bebekleri yeşil olan bir aileyle çocukları değiştiriyorlardı. Yeşil renkli çocuk çok iyi ve terbiyeli bir çocuktu ve bütün aile onu takdir etti başta ama günler geçtikçe kötü huylarına rağmen pembe çocuğu özlemişlerdi. Ailesinin burnundan getiren onları küçük gören pembe velet de çok duygusuz görünmesine rağmen bizi şaşırtarak ailesini özleyip üzülmüştü. Epey duygusal bir bölümdü aklımda kalmış.

-Joo

Unknown dedi ki...

bunun türkçe dublajlı hali bulunur mu acaba?

CİCOS dedi ki...

MAALESEF BİZ HİÇ RASTLAMADIK. :(

gurcu87 dedi ki...

Birde bunları izleyebileceğimiz bir olaydı super olurdu valla, en azından cocuklamirimiza da gösterirdik