Pazar

TILSIMLI GELİNLİK


Orjinal adı Wedding Peach. TRT'nin 97-98 yıllarında yayınladığı anime'dir. Konusu ise şöyledir; Momoko Hanasaki, 12 yaşında bir ortaokul öğrencisidir. Çok meşgul bir fotoğrafçı olan babasıyla, annesi öldüğünden beri yalnız yaşıyorlardır. Momoko biraz saf ve beceriksiz fakat çok tatlı bir kızdır. Yuri ve Hinagiku adında, çok iyi iki arkadaşı vardır ve tabi ki çok hoşlandığı okulun futbol takımının kaptanı, Yanagiba vardır. Bir gün; arkadaşları Yuri ve Hinagiku ile yemek yerken Momoko, Pluii adında bir şeytanın saldırısına uğrar. Bu şeytan Momoko'dan yakut yüzüğünü ister. Ama Momoko, annesinden ona kalan tek şey olan bu yüzüğü, ona vermek istemez. Böylece Momoko, hayatı pahasına bile olsa yüzüğü savunur. Arkadaşları ona yardım etmek ister ama Jama-pii adında başka bir yaratık tarafından engellenirler. İşte tam bu sırada melek Limone, tarafından kurtarılır. Melek Limone Momoko'ya değişmesi için çok güzel bir pudra kutusunu verir ve ona efsanevi melek Wedding Peach e dönüşmesini söyler. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

paylaşım için teşekkürler sonunda donmadan film izleyebildim heheh:)))

a.shnvlk dedi ki...

acaba sadece tanıtım mı var yoksa bölümleri izleyebileceğimiz bir alan var mı?lütfen yardımcı olsanız.tılsımlı gelinlik ve sihirli şövalyeler bulabildiğim tek site burası ve sadece tanıtımını görebiliyorum bölümleri nerede acaba?

cicos dedi ki...

bölümlerini yayınlamıyoruz maalesef... sadece tanıtım ve açılış introsu şeklinde kayıt yapıyoruz... Türkçe bölümlerini bulabilir misin şüpheliyim...ama altyazılı bölümlerini çeşitli fanart sitelerinde bulursun sanırım... iyice bir araştır istersen...

Emeraude dedi ki...

Sabahın köründe kalkardım haftasonu bunu izlemek için. Türkçe altyazılı Tılsımlı Gelinlik'i bulmanız zor. (Ben de Tılsımlı Gelinlik DX var sadece. Bu dört bolumluk extra) Sihirli Şövalyeler'i ben bir dönem arkadaşımdan edinebilmiştim türkçe altyazılı. Hala arşivimde nmevcut. Nette var mıdır bilemiyorum.

Quantum dedi ki...

愛天使伝説 ウェディングピーチ Ai Tenşi Densetsu Wedingu Pīçi Aşk Meleğinin Efsanesi çeşitli videoları internette var.

Unknown dedi ki...

tilsimli gelinlik cizgi diziyi tum bolumleri turkce istiyorum ltf.

Adsız dedi ki...

Wedding Paech Türkçe altyazılı yazınca çıkıyor. Seslendirmelisi yok.