Pazartesi

VOLTRAN

İşte bir neslin adıdır bu; Voltran çocukları! Issız bir gezegene düşen bir grup pilotun maceralarını anlatırdı. Bu gezegenin güzel prensesi pilotlardan yer altındaki robot aslanları uçurmalarını rica etmiş, sonunda aslanlar biraraya gelerek , ben kolları oluşturuyorum, ben bacakları, ben de başşını oluşturuyorum, ve 3 kere VOLTRAN diyerek büyük robotu meydana getirmişti. Prensesi cariyesi yapmak isteyen kötü bir adamın, robot canavarlarına karşı savaşır, illa biraz dayak yedikten sonra tabiki kazanırlardı. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

5 yorum:

Roy Fokker dedi ki...

Kendi kendime sorarım, Voltran mazoşist midir? Neden her bölümde küçük aslancıklar olarak saldırırda, bir güzel sopa yedikten sonra Voltran'a dönüşüp rakiplerini yenerler? Acı çekmekten mi keyif alırlar? Baştan Voltran'a dönüş, rakibini hemen harca!

Başka bir durum daha var. Voltran bizlere takım çalışmasını aşılamaya çalışmıştır. İyide kırmızı renkteki oğlan, Volrtanın başını oluşturup karizmasına karizma katarken diğerleri onun yanında çok vasıfsız kalmaktadır. Özellikle bacaklar tamamen ezik durumdalardır. Hangi çocuk, oyun oynarken Voltran'ın bacaklarını oluşturmak ister ki?

Son olarak ta çocukken bu Voltran başıma çok iş açmıştır. Voltran'ı izledikten sonra, benden bir yaş büyük abimle Voltrancılık oynardık. O beni omuzlarına alır, bizlerde Voltran'ı oluşturmuş olurduk. Bir gün abimin ayağının kayması ile bizim Voltranımız devrilmiş ve ben başımı salondaki masanın köşesine vurmuştum. Voltrandan ilk defa kan geldiğine tanık olmuş ve sonrada galaksinin en kötü karakterinin Voltran'ı terlikle kovalayan bir anne olduğunu anlamıştık... :D

tumblr dedi ki...

Voltranı oluşturmak işte bütün mesele bu

Unknown dedi ki...

televizyonda en çok sevdiğim uğruna okulu astığım sevdiğim bir çizgifilmdi

Unknown dedi ki...

:)

AOR dedi ki...

Voltron 80'lerdeki en favori çizgi filmimdi ve bana göre gelmiş geçmiş en efsane çizgi seridir.