Perşembe

ŞUT VE GOL

Ülkemizde hem Star TV hemde Show TV de yayınlanmış. Kakenshi Ortaokulu'nun altın üçlüsü olarak anılan; Toshihiko Tanaka, Kazuhiro Hiramatsu ve Kenji Shiraishi, Kakenshi'den mezun olduktan sonra hayranı oldukları Yoshiharu Kubo ile oynayabilmek için Kakegawa Lisesine girerler. Ancak; Kazuhiro ve Kenji, liseye geçince futbolu bırakırlar ve sadece Toshihiko futbol takımına katılır. Kazuhiro; babasının onun doktor olmasını istediği için lisede futbolu bırakır. Kenji ise; Kakenshi'de iken bir kavgaya karışır ve tüm takımın diskalifiye olmasına neden olduğundan futbolla ilişkisini keser. Ancak futbola olan sevgisi, biraz da Kazumi'nin ısrarı ile Kenji ve Kazuhiro futbol takımına döner. Kakenshi'nin altın üçlüsü, Kakegawa'da da aynı başarıyı gösterip efsaneyi devam ettirmek için mücadele etmeye başlarlar.  (eskicizgifilmlerim.blogspot)

7 yorum:

Roy Fokker dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak Pazar günleri TRT de yayınlanırdı. Bana bu animenin konusu nedir diye sorarsanız, kesinlikle dram derim. Çünkü, çizgifilmi izleyenler için idol olmuş olan Kubo'nun trajik ölümüne gözlerim dolu bir şekilde tanık olmuştum. Çocuk halimle çok üzülmüştüm...

Adsız dedi ki...

biraz futbol anlıyorsam ki animeyi çıkarsak hayatımın tamamını kaplar,türkiye de yayınlanmış en iyi futbol animesidir.bu animeyi diger animeyi diger futbol animelerinden ayıran en büyük özeligi fantastik topa vuruşlar yoktur.akula,kartal vb. futbol oynamak isteyen gençlerin bir araya nasıl geldigini izlersiniz animenin içinde futbol sistemlerinden (tek pas ayaga pas) runius micheal gibi bir futbol dahisinin hucum futbolundan izler bulursunuz.animenin en sevdigim adamsa kaleci dir.yanılmıyorsam forvet çocugun ablasını kendine aşık ediyordu.zaten japonların olmazsa olmazı aşk tır.ve büyük kaptan kubo bir kaptanın sadece bir pazubant dan fazlasını gerektigini ögretir insana ve hastalıp ölür.gözlerimi yaşarttın kubo bunca yıl sonra.eger futbol vazgeçilmezim diyorsanız mutlaka izleyin.asla pişman olmasınız.

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim bu mevzuu gundeme getirdiginiz icin. Biz de ayni derecede uzulmustuk Kubo'ya. Bir de Seker Kiz Kendi'deki Anthoni'ye...

Adsız dedi ki...

şimdi nasıl tekrar izleriz

Adsız dedi ki...

Asıl adı Aoki Densetsu Shoot TRT 1'de yayınlandı. Daha sonra STV'de yayınlanmıştı. Sonunu görmemiştim. Asıl adı İnternete yazılırsa bölümleri çıkıyor. Türkçe altyazılı çıkıyor.

Garmendia dedi ki...

Eksik bilgi var. Bu anime Trt 1'de yayınlandı önce.

Emeraude dedi ki...

2022'de bu seriye bir devam animesi yapıldı.