Pazar

MOTORİZE FARELER

1996 yılında, Star tv'de yayınlandı. Motorsiklet tutkunu, serseri giyimli fare çetesi. Bunlar niyeyse gezegenleri Mars'ı terketmek zorunda kalıyorlar. Sonrada Chicago şehri sokaklarında motorsikletleriyle gezerek, kötülere karşı Dünyamızı koruma görevini üstleniyorlar. Orjinal ismi BİKER MOUSE FROM MARS. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

8 yorum:

İbrahim dedi ki...

izlediğimi hatırladığım en eski çizgi film heralde budur. bu farelerin düşmanı olan kötü karakterin solucan yediğini hatırlıyorum :P

tumblr dedi ki...

Hastaydım bunlara hele bir tanesinin kolu robottu silah falan çıkıyordu içinden favorimdi

mehteran dedi ki...

Bu çizgi filmi çok seyrederim

Aydın dedi ki...

Ninja Kaplumbağalara rakip olarak yapılmış (Street Sharks, Battletoads gibi) bir mutant hayvan konseptiydi malum 90'larda bir nostalji olarak kaldı ondan ileri gidemedi. Her bölümün sonunda da kötü adamın binası yıkılırdı hep aynıı soonnn diye bağırırdı. Bu farelerin esas düşmanları başka bir gezegende yaşayan gene kendileri gibi insanımsı olan kedilerdi.

Adsız dedi ki...

Bu şovun sahibi Disney’miş, yapımcısı Rick Ungar dile getirdi. Hatta Disney+’da olmamasına şaşırdı, millete miki fare izletmek dışında bir şey sunmayacaklar anlaşılan. Efsane bir seriydi, müzikleri vb umarım Disney Plus’a getirirler.

Wolf dedi ki...

Yanlışın var şovu üreten Disney değildi Disney sonradan Fox Kids kütüphanesi ile beraber şovu satın aldı.

Adsız dedi ki...

ABD'de Fox Kids'te yayınlanmış, bizde yayınlanmamıştı. Jetix'te de yoktu.

Adsız dedi ki...

Yayınlandı ben izledim