Salı

MOCK VE SWEET


Tıfıllar olarak da bilinir...Süper eğlenceli ve komik şarkısıyla, yayınlanmış en sevimli çizgifilmlerden biridir. Mock ve Sweet iki kardeş köstebektir. Dünyadaki savaşlar yüzünden,insanlara yardım etmek için bilge köstebek tarafından görevlendirilir ve yola koyulurlar... Ve bu zorlu görevde maceradan maceraya koşarlar.  (eskicizgifilmlerim.blogspot)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok severek izlerdim bunu...Tşk...süpriz oldu bana:))

Adsız dedi ki...

+1

Roy Fokker dedi ki...

Yaklaşık 7-8 yıl önce Eskişehir'de ev arkadaşlarımla oturmuş eski çizgi filmlerden bahsediyor, nostalji dünyasına yolculuk yapıyorduk.. Bir arkadaşım "Dorig Dorig mogu moguuuu..! diye bir çizgi film vardı hatırlıyor musunuz?" dediğinde "o ne ya, öyle çizgi film mi olur?" diye epey bir dalga geçmiştik. Meğersem sonradan öğrendim ki arkadaşım haklıymış ve bu çizgi filmin ismi çoğu yerde Dorig dorig mogu mogu olarak biliniyormuş. :)

Emeraude dedi ki...

"Dorig Dorig mogu moguuu" açılış ya da kapanış şarkısında geçen sözlerdi. Animesizlik bana bu yapımı da izletmişti ya... Hatırlayınca hala gülerim

Quantum dedi ki...

ドリモグだァ Dorimogu Daa asıl adıdır. Emeraude Sanane hiç de değil bu çizgi film çok güzeldi. O zamanki çizgi filmler kadar güzel ve fazla sayıda bugün ne yayınlanıyor?