Salı

CÜCELER

TRT 2 nin bir dönem her öğlen saat 12:00 de yayınladığı çizgifilm. Orjinal adı ''David The Gnome''. Şirin cüceler ormanlarında mutlu mutlu şarkılar söyleyip dans ederlerken, çirkin yaratıklar onlarla uğraşır ama her seferinde derslerini alırlardı.. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

The Wisdom of the Gnomes TV1'de Sevimli Cüceler adıyla yayınlandı. Cuma günleri öğleden sonra yayınlanır. Bu onun başka bir çekimiydi.

Altın Gibi Yıllar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Altın Gibi Yıllar dedi ki...

Doğru tıpkı Bir Zamanlar ile Vücudumuzu Tanıyalım'daki gibi ikisi de aynı kurumun yapımı olduğu için benziyordu. Burda da Sevimli Cüceler'deki cüce Yargıç Claus cübbeliydi. Diğerinde ise kemerli ve daha farklıydı.

Unknown dedi ki...

Ayrıca Türkiye'de The New World of the Gnomes isimli 1997' de çıkmış başka bir versiyonu da yayınlandı.Bunun yayınlandığını çok iyi hatırlıyorum.Ama diğer serileri hatırlayamadım.Belki de hiç denk gelmedim.Üstteki 1997 versiyonunu izleyenlerin çok iyi hatırlayacağından eminim.Saddece açılış şarksını dinlemeniz yeterli :D

Ayrıca buradan bizim rezil TV kanallarına da seslenmek istiyorum.Siz nasıl kanal yönetiyorsunuz,nasıl arşiv yapıyorsunuz? Anlamak çok güç gerçekten.İnterneti alt üst ettim ama bu ve bazı aradığın çizgi filmlerin bir tane dublajını bulamadım :(

Adsız dedi ki...

O söylediğiniz TRT TV1'dekinin yeniden Kanal 7'deki yayınlamasıdır.