Pazartesi

CASPER

Bunun belli bir saati yoktu, her an karşınıza çıkabilirdi. Arkadaş bulmak için dolaşır, ama bunu her gören altına ettiği için, kimseye yaklaşamazdı. Sonunda bir kahramanlık yaparak herkesin sevgi ve hayranlığını kazanırdı. Yıllar sonra sinema filmi bile yapıldı. (eskicizgifilmlerim.blogspot)

4 yorum:

Roy Fokker dedi ki...

Çocukluğumda Casper şeklinde bisküviler olurdu, tadını çok severdim. Bu yüzden Casper'ın şu parlak yuvarlak kafasını görünce aklıma her zaman bisküvi gelir.. :) Casper her ne kadar çocukluğumuzun karakterlerinden biriside olsa asıl vurgunu 90'ların sonlarına doğru Kanal D kanalında yapmıştır, o dönemler bıktırana kadar günde üç dört vakit Casper çıkardı..

cicos dedi ki...

Aynen katiliyorum.. bende 90 larin basinda kanal d sayesinde cok sevmistim casper ve arkadaslarini... o zamanlarda sevimli kahramanlar adi altinda yayinlanirdi bu kisa cizgi filmler..

Roy Fokker dedi ki...

Bir kaç gün önce Planet Çocuk kanalında izledim, eski tadını vermiyor. Ama yinede günümüzün bir çok çizgi yapımından iyidir.

Kaya Özkaracalar dedi ki...

ilk olarak 1972'de, sevimli hayalet adıyla, yayınlanmaya başlanmıştı, saptayabildiğim kadarıyla trt'de yayınlanan ilk çizgi film dizisi olsa gerek.